BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Tüysüzler’e modern futbol sahası geliyor

İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Emirşah Torun, Tüysüzler Mahallesi Kayacık Sokak’ta yapımı devam eden modern futbol sahasındaki çalışmaları yerinde inceledi 

05 Ağustos 2021 14:06
Tüysüzler’e modern futbol sahası geliyor

İzmit Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Tüysüzler Mahallesi Kayacık Sokak’ta bulunan alana modern futbol sahası inşa ediyor. Toplam bin 101 metrekarelik alanda modern futbol sahasının yanı sıra yeşil alan peyzaj çalışması da gerçekleştirecek olan ekipler, bölge halkının hem eğleneceği hem de nefes alabileceği bir yer oluşturacak. 

EMİRŞAH TORUN İNCELEDİ 

Çalışmaların yoğun bir şekilde sürdüğü projeyi yakından takip eden İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Emirşah Torun, İzmit Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürü Ümit Uçar ile birlikte alana giderek incelemelerde bulundu. Bölge halkının rahatça spor yapabileceği bir alan inşa edildiğini kaydeden Torun, çalışmaların kısa sürede tamamlanarak sahanın hizmetine sunulacağını söyledi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.