BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Aygün teşkilatlarla bir arada

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, AK Parti Deniz, Dumlupınar, Mersincik ve Yavuz Sultan mahalle teşkilatları ile bir araya gelerek projelerin son durumu ile ilgili istişarede bulundu 

05 Ağustos 2021 02:29
Başkan Aygün teşkilatlarla bir arada

Dört Mahalle Yönetimi ile Toplantı

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün belediye çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürürken teşkilat buluşmalarına da özel önem veriyor. Bu anlayış doğrultusunda sık sık mahalle yönetimleri ile bir araya gelen Zeki Aygün, bu görüşmelerde geride kalan iki yıllık süreçte hizmete sunduğu projeleri paylaşarak teşkilat mensuplarının görüş ve önerilerini alıyor. Teşkilat buluşmaları kapsamında düzenlenen son toplantı Deniz, Dumlupınar, Mersincik ve Yavuz Sultan mahalle teşkilatları ile gerçekleşti. Yelken Kafe’de düzenlenen toplantı AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, Belediye Meclis Üyesi Hamza Macit, ilçe ve mahalle yöneticilerinin katılımı ile gerçekleşti.

Başkan Aygün’den 2023 Vurgusu

Toplantıda sinevizyon eşliğinde ilçede devam eden projelerdeki son durumlarla ilgili bilgileri paylaşan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Gönül belediyeciliği ve gönül teşkilatçılığı anlayışıyla Derince'miz için çalışmaya devam ediyoruz. AK Parti Derince İlçe Başkanımız Koray Merdan ile birlikte bu akşam Deniz, Dumlupınar, Mersincik ve Yavuz Sultan mahalle teşkilatlarımızla bir araya geldik. AK davaya gönül veren teşkilatlarımızla geride kalan iki yıllık süreçteki proje ve hizmetlerimizi paylaşıp, onların kıymetli görüş ve önerilerini aldık. 2023 hedefimize doğru emin adımlarla ilerlerken ilçemize değer katan projelere hep birlikte imza atmaya devam ediyoruz” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.