BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İYİ Parti Kocaeli teşkilatı yangın bölgesine gitti

İYİ Parti Kocaeli teşkilatı, destek ve incelemelerde bulunmak üzere yangın felaketiyle karşı karşıya kalan Muğla’ya gitti.  

06 Ağustos 2021 07:20
İYİ Parti Kocaeli teşkilatı yangın bölgesine gitti

Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız’ın başkanlığında İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, Kartepe İlçe Başkanı Haluk Tamyüksel, Başiskele İlçe Başkanı Ayşe Rüzgar, İl Başkan Vekili Özhan Öztürk, İl Başkan Yardımcısı Nusret Acur, İl Yönetim Kurulu Üyesi İlknur Batır, Gebze Belediye Meclis Üyesi Birol Elüstü, Başiskele İlçe Başkan Yardımcısı Batuhan Işık ve Başiskele İlçe Gençlik Kolları Başkanı Enes Kalyoncu’dan oluşan heyet, yangın felaketi ile karşı karşıya kalan Muğla ve ilçeleri için oluşturdukları yardım konvoyu ile birlikte gece 03.00’te yola çıktılar. 

İYİ Parti heyeti, ilk olarak Genel Başkan Yardımcısı Muğla Milletvekili Prof. Dr. Metin Ergün ve Muğla İl Başkanı Davut Cumhur Akmeşe ile yaklaşık 10 gündür süren yangın süreciyle ilgili görüş alışverişinde bulundu. Ardından Muğla ve ilçelerinde ziyaretler gerçekleştirerek yanlarında getirdikleri ve bölgede acil ihtiyaç duyulan malzelemeleri ihtiyaç sahiplerine teslim eden İYİ Partililer, afet yerinde temaslarını sürdürüyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.