BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Hürriyet yangın bölgesinde

Orman yangınlarının en çok etkilediği illerden Muğla’ya giden İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Muğla Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün’e geçmiş olsun dileklerini iletti. Hürriyet, daha sonra İzmit Belediyesinin Muğla’ya gönderdiği yardım tırının boşaltılmasına yardımcı oldu 

07 Ağustos 2021 17:55
Başkan Hürriyet yangın bölgesinde

Muğla’daki orman yangıları ile mücadeleye destek olmak için bölgeye 2 adet arazöz/su tankeri ile 1 adet hayvan ambulansı gönderen İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, bugün üst yönetim ekibiyle birlikte Muğla’nın Milas ilçesine gitti. Başkan Hürriyet, Başkan Yardımcısı Emirşah Torun, Basın Danışmanı Cem Şakoğlu, Koordinatörler; Hakan Yalçın ve Ozan Aksu ile Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat’ı makamında ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. 

HÜRRİYET, YARDIM MALZEMELERİNİ TAŞIDI

Başkan Hürriyet ziyaretin ardından ekibiyle birlikte Milas ilçesinde kurulan yardım koordinasyon merkezine ulaştı. Burada CHP Genel Başkan Yardımcısı Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın ile bir araya gelen başkan Hürriyet, İzmit'ten gelen yardım malzemelerinin tırdan indirilmesine ve taşınmasına yardımcı oldu.

BAŞKAN MEHMET OKTAY İLE BİR ARAYA GELDİ

Muğla’daki yangın bölgelerini tek tek ziyaret eden İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay ile buluştu. Hürriyet, Başkan Yardımcısı Emirşah Torun, Basın Danışmanı Cem Şakoğlu, Koordinatörler; Hakan Yalçın ve Ozan Aksu ile birlikte yardım merkezine giderek Başkan Mehmet Oktay ile bir araya geldi.

ORMANLIK ALANLARDA İNCELEMELERDE BULUNDU

Başkan Hürriyet’e Marmaris’teki ziyaretinde, 2019’da CHP Körfez Belediye Başkan Adayı olan Bozkurt Uslu da eşlik etti. Marmaris Belediye Başkanı Mehmet Oktay ile birlikte yardım merkezini gezen başkan Hürriyet, yangın bölgelerinde yaraların hızlı bir şekilde sarılması için her türlü desteğe hazır olduklarını belirtti. Yanan ormanlık alanlarda incelemelerde bulunan ve çok üzgün olduğunu ifade eden Hürriyet, dayanışma ile bu kötü günlerin geride kalacağının altını çizdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.