BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit Belediyesinden Kocaeli’de bir ilk daha!

Kocaeli’de ilk olan projeleri hayata geçiren İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Otizm Spor Salonu projesiyle özel çocukların daha fazla sosyalleşmelerini ve yaşama katılmalarını sağlayacak 

08 Ağustos 2021 03:36
İzmit Belediyesinden Kocaeli’de bir ilk daha!

Çocuk dostu belediyecilik anlayışı ile spor, sanat ve eğitim alanında yatırımlar gerçekleştiren İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, özel çocukların sosyalleşmesi ve yaşama katılması konusunda büyük hassasiyet gösteriyor. Özel çocuklara yönelik dernekler ve sivil toplum kuruluşları ile bir araya gelerek iş birliği yapan İzmit Belediyesi de bu projelerine bir yenisini daha ekleyerek Otizm Spor Salonu’nu hayata geçirmeye hazırlanıyor.

KOCAELİ’DE İLK

İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet verecek ve Kocaeli’de ilk olacak Otizm Spor Salonu ile ilgili fikir alışverişinde bulunmak ve otizmli bireyler için en doğru kararı alabilmek adına STK ve dernekler ile toplantı gerçekleştirildi. Toplantıda, Yahya Kaptan Mahallesi’nde açılması planlanan Otizm Spor Salonu’nun detayları ve işleyişi masaya yatırıldı.

GENİŞ KATILIMLI TOPLANTI

İzmit Belediyesinde gerçekleştirilen toplantıda, İzmit Belediyesi koordinatörleri; Hakan Özkum ile Hakan Yalçın, Kocaeli Otistik Çocuklar Derneği (KOÇDER) Başkanı Nejdet Gümüş, İzmit Kent Konseyi Engelli Meclisi Başkanı İlkin Kılıçaslan, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Yasemin Gözkonan Kahveci, Spor Müdürü Mithat Ağa, Emlak İstimlak Müdürü Sinan Karadeniz, Sosyal Hizmet Uzmanı Ceren Şencan ve Etüt Proje Müdürlüğü Mimarı Fatma Kandaz yer aldı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.