BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

İzmit Tiyatro Günleri’nde Uyanma adlı oyun büyük beğeni aldı

İzmit Belediyesinin pandemide sahnelerden uzak kalan yerel tiyatro topluluklarını desteklediği İzmit Tiyatro Günleri kapsamında Alternaif Tiyatro Sahnesi’nde sahnelenen 'Uyanma' adlı tiyatro oyunu izleyicilerinden büyük beğeni aldı 

08 Ağustos 2021 13:33
İzmit Tiyatro Günleri’nde Uyanma adlı oyun büyük beğeni aldı

Pandemi nedeniyle sahne etkinliklerinden uzak kalan yerel tiyatro toplulukları ve tiyatroseverleri tekrar bir araya getiren İzmit Tiyatro Günleri, ‘Uyanma’ oyunu ile devam etti. Alternaif Tiyatro oyuncuları Tufan Serezli, Durmuş Çetin ve Ersin Çakmak’ın sahnelediği oyun, İzmitliler tarafından büyük ilgi gördü. 

KAPANIŞ PROGRAMI BU AKŞAM

26 Temmuz’da başlayan ve her gösterisi ilgiyle takip edilen İzmit Tiyatro Günleri, bugün saat 20.00’de yerel tiyatro kurucularının söyleşisi ile kapanışı yapacak. Kapanış programı İzmit Belediyesinin sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393