BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Hürriyet yangın bölgesine giderken siyaset gözetmedi

İzmit Belediyesi yangın bölgesi için yardım kampanyası düzenlemişti. AKP’liler de bu kampanyaya destek oldu. Başkan Hürriyet yangın bölgesine götürmek AKP Kocaeli İl Başkan Yardımcısı Halil Güngör Dokuzlar'ın sahibi olduğu Dokuzlar Bakliyat firmasının ürünlerini götürmeyi tercih etti. 

08 Ağustos 2021 10:57
Hürriyet yangın bölgesine giderken siyaset gözetmedi

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet geçtiğimiz gün orman yangınları bölgesindeki Milas, Muğla ve Antalya'ya gitmişti. Yangından zarar gören ailelere destek amaçlı bir kampanya başlatarak hem Belediye bütçesinden, hem de vatandaşlardan gelen yardımları bir tır ile olay yerlerine kendi elleriyle ulaştırdı.  Hürriyet götürdüğü yardım paketleri içinde AK Parti Kocaeli İl Başkan yardımcısı Halil Güngör Dokuzlar'ın sahibi olduğu Dokuzlar Bakliyata ait pirinç, fasulye, nohut gibi bakliyat paketler de vardı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393