BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Mancarlı Pide, Gülümse Kafe’nin yıldızı oldu

Ferah ve kaliteli ortamıyla vatandaşların uğrak nokrası olan Gülümse Kafe’nin yıldızı Mancarlı Pide büyük rağbet görüyor 

09 Ağustos 2021 16:09
Mancarlı Pide, Gülümse Kafe’nin yıldızı oldu

İzmit Belediyesinin ilk sosyal tesisi olan Gülümse Kafe, kaliteli hizmeti ve İzmit’e özel Mancarlı Pidesi ile vatandaşların gönlünde taht kurdu. İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in İzmit’in tanıtımında büyük önem verdiği yöresel lezzet Mancarlı Pide, Gülümse Kafe’de en çok talep edilen yemek olarak listede başı çekiyor. 

VATANDAŞ MEMNUN

Maharetli kadınların elleriyle açtığı Mancarlı Pide, geniş bahçesi, nezih ortamı ve uygun fiyatlarıyla kaliteli hizmetin adresi olan Gülümse Kafe’nin yıldızı oldu. Yaz günlerinde ortamın tadını mancarlı pide ile çıkaran vatandaşlar ise hizmetten memnuniyetini dile getirmeye devam ediyor. İzmit Belediyesi, tüm vatandaşları yöresel lezzet Mancarlı Pideyi yemeğe davet ediyor. 

“SIK SIK GELİYORUZ”

Gülümse Kafe müdavimlerinden Mustafa Öztekin, “İzmit’e özel ve çok lezzetli olan Mancarlı Pide’yi Gülümse Kafe’ye gelip yiyoruz. Arkadaşlarımızla birlikte sık sık geliyoruz. Çok iyi bir hizmet. Uygun fiyata kaliteli hizmet alıyoruz. Belediye Başkanımız Av. Fatma Kaplan Hürriyet’e bu hizmet için çok teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu. 

“MÜŞTERİMİZ ÇOK MEMNUN”

Gülümse Kafe’de aşçılık yapan Ömer Aydoğan, “Mancarlı Pidemiz burada büyük rağbet görüyor. Günde ortalama 150 adet Mancarlı Pide satışı gerçekleşiyor. Müşterilerimiz özellikle Mancarlı Pideyi çok beğendiklerini ve bunun için Gülümse Kafe’ye geldiklerini belirtiyorlar. Taş fırında pişen ve içinde pazı otu, ıspanak ve soğan bulunan Mancarlı Pideyi Gülümse Kafe’de vatandaşlarla buluşturmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
4161 2021-12-29 18:50:17

Mancarlı pide, 1 çay, 1kahve 23 TL ödedim 1 hafta önceye göre fiyat fazla geldi fiş verilmedi doğrumu anlayamadım