banner410

banner422

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Hürriyet, Esnaf Kooperatifi’ne konuk oldu

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, geçtiğimiz günlerde yapılan esnaf kongresinde güven tazeleyen Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Faruk Demir'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu 

10 Ağustos 2021 23:57
Hürriyet, Esnaf Kooperatifi’ne konuk oldu

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, 2010'dan itibaren Kocaeli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanlığı’na devam eden ve temmuz ayının ilk haftasında gerçekleştirilen kongreyle bir kez daha güven tazeleyen Faruk Demir'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Başkan Hürriyet, yeni dönemdeki çalışmalarında Faruk Demir'e başarılar diledi. Kooperatif başkanı Demir ise ağırlamaktan onur duyduğunu ifade ettiği başkan Hürriyet'e ziyaretleri için teşekkür etti. 

HAZIR BULUNDULAR

Başkan Hürriyet’i, kooperatif başkanı Faruk Demir, başkan yardımcısı İbrahim Ateş, yönetim kurulu üyesi Abdullah Yörüker ve Hasan Yorgun birlikte ağırladı. Yeni yönetime hayırlı olsun ziyaretinde Hürriyet'e ise İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Emirşah Torun, İzmit Belediyesi Koordinatörleri; Hakan Yalçın ve Ozan Aksu, İzmit Belediyesi Basın Danışmanı Cem Şakoğlu ile meclis üyesi Yaşar Kardaş eşlik etti. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner418

banner416