banner515

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Beltur ile buluşmanın adresi Welborn olarak değişti

İzmit ve diğer ilçelerde yöresel ürünlerin satış ve pazarlamasını yapan tüm kooperatif ve birlik yöneticileri yarın saat 12.30’da Welborn Otel’de Beltur yetkilileriyle buluşacak 

10 Ağustos 2021 00:27
Beltur ile buluşmanın adresi Welborn olarak değişti

Yöresel lezzetlerin tanıtımı ve yerli üreticinin kalkındırılması için İstanbul’da işletmeciliğini yaptığı onlarca restoran, kafe, büfe ve etkinlik alanlarında, İzmit’in yöresel ürünlerini İzmit Belediyesi işbirliğinde satışa sunacak olan Beltur’un yetkilileri, Kocaeli’nin üretici kooperatifleri ve birlikleriyle yarın öğlen saat 12.30’da Welborn Otel’de bir araya gelecek. 

HÜRRİYET BULUŞTURUYOR

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in, turizm ve gastronomi alanında ulusal ve uluslararası standartlarda hizmet veren, tarihi ve turistik köşkleri işleten İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) şirketi Beltur’un genel müdürü Osman Cenk Akın’ı ziyaretinin ardından planlanan kalkındırma ve tanıtım projeleri masaya yatırılacak.

ONLARCA MEKANDA SATILACAK

İstanbul’un Anadolu ve Avrupa yakasındaki sahil şeritlerinde, kamu hastanelerinde, metrobüs duraklarında, etkinlik alanlarında kafeterya ve büfe işletmeciliği yapan Beltur’un idarecileri, yapılacak değerlendirme toplantısı sonrasında İzmit ve Kocaelili üreticilerin yöresel ürünlerini lezzet duraklarında müşterilerine sunmadan önce yol haritasını belirleyecek.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.