banner411

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

2. Kocaelispor Taraftar Bilgi Yarışması heyecanlı başladı 

İzmit Belediyesinin bu yıl ikincisini düzenlediği, beş gün sürecek olan 2. Kocaelispor Taraftar Bilgi Yarışması, Yahya Kaptan Amfi Tiyatro'da büyük heyecanla başladı 

11 Ağustos 2021 14:28
2. Kocaelispor Taraftar Bilgi Yarışması heyecanlı başladı 

İzmit Belediyesinin, kentin en büyük markası Kocaelispor'un gelecek nesillere aktarılması adına hayata geçirdiği ve bu yıl ikincisini düzenlediği Kocaelispor Taraftar Bilgi Yarışması Yahya Kaptan Amfi Tiyatro'da başladı. Kocaelispor’un eski başkanlarından Muammer Çelik’in de konuk olduğu yarışmanın birinci gün etabına özellikle Kocaelisporlu taraftarlar yoğun ilgi gösterdi. İlk gün heyecanını yarışma öncesinde belediyeye kayıt yaptıran 13 kişi yaşadı.

İLK FİNALİSTLER BELLİ OLDU

Yaklaşık 2 saat süren ve büyük ilgiyle takip edilen yarışmanın ilk etabından büyük finale puanlardaki eşitlikten dolayı 2 kişi yerine, 4 kişi kaldı. Üçer soruyu yanıtlayan Gökmen Akdemir, Ongan Uzunoğlu, Semih Yılmaz ve Erdem Kılıçarslan seyircilerin isteği üzerine adını finale yazdıran isimler oldu. İlk günü zirvede tamamlayan 4 yarışmacı, 15 Ağustos Pazar akşamı büyük finalde mücadele etme hakkı kazandı. Organizasyona katılan diğer yarışmacılara da günün anısına çeşitli hediyeler verildi. 

KAYITLAR DEVAM EDİYOR

İlk gün etabı tamamlanan Kocaelispor Taraftar Bilgi Yarışması bugün (Çarşamba) Yahya Kaptan'da bulunan Gülümse Kafe'de saat 20.00’de yapılacak ikinci etap mücadelesiyle devam edecek. Yarışmada heyecan; yarın (perşembe) İzmit Cumhuriyet Parkı Amfi Tiyatro’da, cuma günü ise Serdar Mahallesi Engelsiz Yaşam Alanı’nda sürecek. Yarışmaya katılmak isteyen vatandaşlar, 0532 166 41 41 numaralı Whatsapp İhbar Hattı’na mesaj atarak başvuru yapabilecek.

BÜYÜK FİNAL PAZAR GÜNÜ

Hafta içerisinde 4 farklı günde yapılacak elemelerde finale kalan 10 yarışmacı, 15 Ağustos Pazar akşamı İzmit Kent Meydanı’nda yapılacak büyük finalde şampiyonluk için ter dökecek. Kent Meydanı'nda şölen havasında gerçekleştirilecek finalde Kocaelispor'un efsane isimleri de jüri olarak yer alacak ve dereceye girenlere ödüllerini takdim edecek. 

HEDİYELER SAHİPLERİNİ BULUYOR

Kentin ilgiyle takip ettiği yarışmada şampiyon olacak yarışmacı, sürpriz ödüllerle ödüllendirilecek. İzmit Belediyesi elemelerde de Kocaelispor araç atkısı, telefon tutacağı ve bileklik, İzmit Belediyesinin havuzunda 2 günlük, 2 kişilik ücretsiz giriş hakkı, efsane Kocaelisporlu sürpriz isimle Gülümse Kafe’de 2 kişilik kahvaltı, Sarısu Gençlik Kampı’nda 2 gece 4 kişilik konaklama ve 2021-22 sezonu için Maraton Tribünü Kombine Kartı hediye ediyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393