BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Şanbaz Yıldız’dan Afgan bayrağının göndere çekilmesine sert tepki

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, Antalya’da Afganlıların kendi ülkelerinin bayraklarını göndere çekmelerine sert tepki gösterdi. 

11 Ağustos 2021 08:26
Şanbaz Yıldız’dan Afgan bayrağının göndere çekilmesine sert tepki

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız’ın yazılı açıklamasının içeriği şöyle: 

Bayram tatilinden memleketlerinden dönen Suriyeliler ve elini kolunu sallaya sallaya kontrolsüzce ülkemize giriş yapan Afganlılar için acil bir önlem planı alınması şart olmuştur. Bugün Afganlılar, Antalya'da Al Bayrağımızı indirip kendi ülke bayraklarını göndere çekti, 

Ankara Altındağ'da sığınmacıların 2 gencimize saldırısından sonra evladımız Emirhan hayatını maalesef ki kaybetti. Bu iki olay sadece bugün yaşanmıştır. Sığınmacılar sokaklarımızda tehlike saçıyor. Türk halkının güvenliğini tehdit ediyorlar. Burada neden olduklarına dair tek bir tane mantıklı açıklama yok!

Özellikle Afganlılar, Suriyeliler gibi savaştan kaçarak ülkemize gelmiş değil. Savaşmak için ülkemize gelmiş görünüyor. Bolu Belediyesi’nin göstermiş olduğu direnci ve tavrı ülkesini ve milletini seven tüm yetkilerinin göstermesi gerekmektedir ve bunu bekliyoruz. Zira ülkenin karışıp iç çatışmaya sürükleneceği endişesini yaşamaktayız. 

Öte yandan "Türk diye bir ırk yok." diyen Akp’li danışman Yasin Aktay bugün bir skandal açıklamaya daha imza atıyor. "Anadolu neredeyse topyekun bir göçmen toplumu olduğu halde şu anda ciddi bir 'eski gelenlerin son gelenleri kabullenmemesi sorunuyla' karşı karşıya kalıyoruz." demek ne demektir? Malazgirt, Pasinler, Çanakkale, Kurtuluş Savaşlarından haberin yok sanırım. Türkler bu toprakları bin küsür yıl önce savaşarak yurt edinmiştir. Türkler bu topraklarda ne göçmen ne mülteci ne de eski gelenlerdir. Bu toprakları biz el-kol sallayarak değil, büyük bedeller ödeyerek aldık. Haddini bil! Yüksek sesle tekrarlıyoruz: NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.