BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Kocaman yatırımları yakından takip ediyor

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, ilçe genelinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek bilgi aldı.  

12 Ağustos 2021 17:44
Kocaman yatırımları yakından takip ediyor

Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman, belediye ekipleri tarafından ilçe genelinde devam eden çalışmaları yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.  

EKİPLER İŞ BAŞINDA

Kartepe Belediye Başkanı Kocaman, Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından Rahmiye Mahallesi Aydınlı Sokakta parke, Beşik Sokakta asfalt yama, Maşukiye Mahallesi’nde Aslanağzı Sokakta parke yol tamiri çalışmalarını yerinde inceledi.

YATIRIMLARIMIZ DEVAM EDİYOR

Yapılan çalışmaları incelemesi sırasında Başkan Kocaman hemşehrileri ile de bir araya geldi. “Ekip arkadaşlarımızla birlikte, hemşehrilerimizin daha konforlu üstyapı ve ulaşım hizmetine kavuşması için aralıksız olarak çalışıyoruz” diyen Başkan Kocaman “Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi sonrasında yeni kontrollü döneme girdik. Bu dönemde ekiplerimiz tarafından çalışmalara hız verildi. Daha konforlu Kartepe için çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz” ifadelerini kullandı. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393