BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başiskele’de gençler çok şanslı

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü Başiskele’de bu sene ilk kez açılan Yaz Spor Okulları’nda gençlerle bir araya geldi. 

12 Ağustos 2021 07:42
Başiskele’de gençler çok şanslı

HEM SPOR HEM EĞLENCE

İlçede spor kültürünü oluşturmak, gençlerin daha dinamik ve sağlıklı olmasını sağlamak amacıyla Başiskele Belediyesi tarafından bu sene ilk kez gerçekleştirilen Yaz Spor Okulların’da çocuk ve gençler boş vakitlerini değerlendirerek hem spor yapıyor hem de eğleniyor. 4-16 yaş aralığındaki çocuklara yönelik eğitim verilen kurslara yoğun ilgi gösterildi.

“GELECEK GENÇLERİN ELİNDE YÜKSELECEK”

Genc-i Âlâ hareketiyle gençlere ve geleceğin hazinesi çocuklara verdiği önem ile adından sıkça söz ettiren Başkan Özlü Yaz Spor Okulları’nı ziyaret etti. Ziyaret sırasında çocukların eğitimlerini izleyen Başkan Özlü daha sonra gençlerle basketbol da oynadı.  Çocuklarını spora getiren veliler de Başiskele’de ilk defa yapılan yaz spor okullarından son derece mutluluk duyduklarını dile getirip, Başkan Özlü’ye teşekkürlerini ilettiler. Gelecek gençlerin elinde yükselecek” diyen Özlü, yaz okullarına ve gençlik merkezlerine gösterilen yoğun ilgiden dolayı duyduğu mutluluğu dile getirdi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.