banner410

banner422

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmitliler Can Yücel’i andı

Usta şair Can Yücel, ölümünün 22’nci yıldönümünde ‘İzmit Unutmaz’ etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Parkı’nda düzenlenen program ile anıldı  

13 Ağustos 2021 11:02
İzmitliler Can Yücel’i andı

Ulusal ve yerel değerlere sahip çıkan ve tarihte iz bırakan isimleri anmaya devam eden İzmit Belediyesi, İzmit unutmaz etkinlikleri kapsamında Cumhuriyet Parkı Amfi Tiyatro’da düzenlenen programda ünlü şair Can Yücel’i andı. İzmit Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün organize ettiği etkinlikte İzmitliler de şiire doydu. 

ŞİİRLERİ SESLENDİRİLDİ 

Can Yücel’in şiirlerinin seslendirildiği etkinliğe 262 Tiyatro oyuncuları, sahne sanatları öğrencileri ve Aydili Sanat Derneği Üyeleri katıldı. Program Can Yücel’in biyografisiyle başlayarak Aydili Sanat Derneği Üyesi ve radyo programcısı Ebru Turan Çetiner, Aydili Sanat Derneği Üyesi ve Türkçe Öğretmeni Enise Gökçe ile Aydili Sanat Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Suat Özdemir söyleşisi ile devam etti. Şiir dinletileri ile Can Yücel’in birbirinden güzel şiirlerinin seslendirildiği programa İzmitliler yoğun ilgi gösterdi. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner418

banner416