BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İYİ Parti İzmit teşkilatı STK'ları boş bırakmıyor

İYİ Parti İzmit İlçe Teşkilatı son haftalarda yoğun bir şekilde Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret ediyor. Haftada üç gün STK ziyaretleri yapan teşkilat haftada bir gün de mahalle programı yaparak siyaseti boş bırakmıyor. 

13 Ağustos 2021 01:39
İYİ Parti İzmit teşkilatı STK'ları boş bırakmıyor

Dün, İYİ Parti İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, İl Yöneticisi Baha Yavuz ve İlçe Başkan Yardımcıları ile birlikte ilk olarak Kocaeli Ekolojik Yaşam Derneği Başkanı Mustafa Tengerek ve yönetimini ziyaret ederek sorunları hakkında bilgi alıp çözümleri konusunda bilgi alışverişi yaptılar.

Daha sonra, İl Başkanı Şanbaz Yıldız'ın da katıldığı programda Maltaspor Kulübü'nü ziyaret eden yöneticiler Kulüp Başkanı Orhan Filiz ve kulübün minik yetenekleriyle görüşerek amatör spor kulüplerinin sorunları hakkında bilgi aldılar.

İYİ Parti yöneticileri son olarak, Kocaeli Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'ni ziyaret ederek seçimde güven tazeleyen Başkan Hakan Çağlayan ve Yönetimini tebrik edip sorunları görüştüler.

İzmit İlçe Başkanı Pelin Coştur Filiz, görüşme sırasında "EYT konusu Türkiye’nin kanayan bir yarası. Emeklilikte Saray’a takılan kardeşlerimiz ciddi mağduriyet yaşıyorlar. Yandaş vakıflara, derneklere, ajanslara akıtılacak milyonları bulan, geçmediğimiz köprüler, gitmediğimiz yollar, yatmadığımız hastaneler için müteahhitlere ödeyecek parayı bulan ve kendine saray yaptırabilecek parayı bulan Sn. Erdoğan EYT'lileri görmezden geliyor. EYT sorununun çözüm maliyeti 15 milyar lira. Yani Sn. Erdoğan'ın iki uçağının bedeli kadar. Ama kendileri lüks içinde yaşasın halk sürünsün istiyorlar. Dilerim tüm EYT'liler bunun farkındadırlar ve seçim zamanı gerekli tavrı gösterirler" dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.