BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Bıyık sel bölgesinde

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Kastamonu, Bartın ve Sinop başta olmak üzere Batı Karadeniz’de yaşanan sel felaketi sonrası Darıca’dan sel bölgesine yardım tırlarını uğurladı. Ardından kendisi de sel bölgesine giden Başkan Muzaffer Bıyık, incelemelerde bulundu ve yaraların sarılması için devletin gereken her şeyi yapacağını söyledi. 

13 Ağustos 2021 01:47
Başkan Bıyık sel bölgesinde

Kastamonu, Bartın ve Sinop başta olmak üzere Batı Karadeniz’de yaşanan sel felaketi sonrası harekete geçen Darıca Belediyesi, Darıca Kaymakamlığı ve Kızılay işbirliği ile selden olumsuz etkilenenler için acil ihtiyaç malzemelerini sel bölgesine yolladı. Jeneratör, su, gıda ve hijyen kolilerinden oluşan yardım tırları sel bölgesine ulaştırılırken Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık da Kastamonu’ya giderek sel bölgesinde incelemelerde bulundu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da incelemelerde bulunmak için gittiği selden en çok etkilenen Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde temaslarda bulunan Başkan Muzaffer Bıyık, AFAD yetkilileri ve bölge halkıyla da görüştü.

BIYIK: “YARALARI BİRLİKTE SARACAĞIZ”

Memleketi Kastamonu başta olmak üzere sel bölgesinde incelemelerde bulunan ve bölge belediye başkanlarıyla da görüşen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, yaraları birlikte sarmak için ne gerekiyorsa yapılacağını söyledi. Sel felaketinde hayatını kaybedenlere rahmet ve yakınlarına başsağlığı dileyen Başkan Muzaffer Bıyık, “Devletimiz ilk andan itibaren tüm imkanlarını seferber etti. Cumhurbaşkanımızın talimatıyla Kastamonu, Bartın ve Sinop afet bölgesi ilan edildi. İnşallah bütün kurumlarımız ve vatandaşlarımızla el ele vererek yaraları hep birlikte saracağız. Sayın Cumhurbaşkanımız ve bakanlarımız afet bölgesinde incelemelerde bulundular ve gerekli talimatları verdiler. Bizler de üzerimize ne düşüyorsa canla başla çalışacağız” diye konuştu.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.