BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit Belediyesi’nden Yenimahalle’ye yeni beton yol

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yenimahalle Mahallesi Ahenk Sokak’ta beton yol çalışmalarına başladı 

13 Ağustos 2021 05:18
İzmit Belediyesi’nden Yenimahalle’ye yeni beton yol

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların ulaşım konforunu arttırmak için yol çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Ekipler bu doğrultuda Kuruçeşme Yenimahalle Mahallesi’nde beton yol çalışmalarına başladı. Tüysüzler ve Ayazma Mahallesi’nde beton yol çalışmalarını tamamlayan ekipler Yenimahalle Mahallesi’nde çalışmalara hızlı bir şekilde başladı. 

ÇALIŞMA DEVAM EDİYOR

Kentte zamanla deforme olan parke taşları kaldırarak beton ve asfalt ile yolları yenilemeye devam eden Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 150 metre uzunluğunda ve 6 metre genişliğindeki Ahenk Sokak’ta beton yol çalışmalarına devam ediyor. Toplamda 315 metreküp beton kullanacak olan ekipler kısa sürede vatandaşları konforlu ve güvenli yollarına kavuşturacak. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.