BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

YRP Kocaeli kongreye gidiyor

Yeniden Refah Partisi genel başkan danışmanı ve Kocaeli il başkanı Mehmet Aras, 12 ilçenin ilçe başkanlarını olağanüstü topladı. 

13 Ağustos 2021 09:50
YRP Kocaeli kongreye gidiyor

İl başkanlığı binasında gerçekleşen toplantıda ilçe başkanlarına hitap eden Aras, 2022 Kasım’da yapılacak bir erken seçim ihtimali nedeniyle il ve ilçe yönetimlerini yenileme kararı aldığını ilçe başkanlarına iletti. İlçe başkanları ile yaptığı toplantıda kongre tarihlerini ilçe başkanlarına tebliğ eden Yeniden Refah Partisi Kocaeli il başkanı Mehmet Aras, 1,5 yıldır devam eden corona virüs nedeniyle teşkilatların üzerinde bir atalet ve yorgunluk var, önümüzdeki aylarda yapacağımız kongreler ile yeni ve zinde kadrolarla seçimlere hazırlanacağız ifadelerini kullandı.

FATİH ERBAKAN CUMHURBAŞKANI OLACAK

Yaklaşık 3 yıldır teşkilatlarımızda cansiperane bir şekilde mücadele eden dava arkadaşlarımızı dinlendirerek, onların heyecanını aratmayan, daha enerjik yeni bir kadroyla, yapılacak ilk seçimlerde Yeniden Refah Partisi’nin mecliste çoğunluğu alacağını dile getiren il başkanı Mehmet Aras, partisinin genel başkanı Dr. Fatih Erbakan’ın da cumhurbaşkanı olacağını ifade etti.

Yeniden Refah Partisi’nin iktidarıyla birlikte hükümetin, rahmetli Erbakan Hoca’nın milli görüş reçetesini uygulayacağını söyleyen Aras, zaten milletimizi düştüğü bu girdaptan ancak milli görüş reçetesi çıkarabilir dedi. Sözlerine devam eden başkan Aras, 85 milyonu huzur ve refaha kavuşturacaklarının sözünü vererek, il ve ilçe kongre tarihlerini de basın mensuplarıyla paylaştı.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393