BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Kocaeli Kent Konseyi Engelli Meclisi Genel Kurulu yapıldı

Kocaeli Kent Konseyi Engelli Meclisi Genel Kurulu dün fuar içindeki Kocaeli Kent Konseyi binasında gerçekleşti. Pandemi nedeniyle sadece Kocaeli Kent Konseyi Yürütme Kurulu Üyeleri ve Engelli Meclisi’nin Genel Kurul Üyelerinin katılımları ile yapılan kongrede mevcut başkan Ufuk Koçak güven tazeleyerek yeniden Başkan seçildi. Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Ali Korkmaz, bugüne kadar olduğu gibi engelli vatandaşların her zaman yanlarında olacaklarını kaydetti.  

14 Ağustos 2021 11:57
Kocaeli Kent Konseyi Engelli Meclisi Genel Kurulu yapıldı

ENGELLİ MECLİSİNDE KONGRE

Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Ali Korkmaz’ın Divan Başkanlığı yaptığı kongreye Genel Sekreter Sedat Köse, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü Engelli ve Yaşlı Birimi Şube Müdürü İlhan Toğrul, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürü Sezer Ceyhan, Kocaeli Kent Konseyi yürütme Kurulu Üyelerinden Kocaeli Ziraat Odası Başkanı Yusuf Karaaslan, Kocaeli Çölyak ve PKU Yaşam Derneği Başkanı Nesrin Atar ile Kocaeli Kent Konseyi Genel Kurul Üyesi Engelli Dernekleri de katıldı.

KORKMAZ’DAN TEŞEKKÜR

Divan heyetinde Korkmaz’ın yardımcılığını Engelli Meclisi Genel Kurul Üyelerinden Nesrin Atar, İsmet Arguç ve Ayşe Ünsal yaptı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından açılış konuşmasını yapan Başkan Korkmaz, şehrimizi herkes için daha yaşanabilir bir hale getirmek için gönüllü olduklarını ifade etti. Geçmiş dönemlerde engelli meclisine hizmet veren herkese teşekkürlerini sunan Başkan Korkmaz, yeni dönemde de güzel ve başarılı çalışmaların yapılması için her türlü desteğe hazır olduklarını belirtti ve yeni seçilecek yönetime başarılar diledi.

GÜZEL PROJELER OLACAK

Daha sonra söz alan Aile Ve Sosyal Hizmetler Şube Müdürü İlhan Toğrul, kendisinin de yer aldığı yeni seçilecek yönetimin Kocaeli için hayırlı olmasını temenni ederek, İl Müdürlüğü tarafından yürütülen çalışmalardan bahsetti.

Toğrul’un ardından söz alan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Engelli ve Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürü Sezer Ceyhan, Engelli Meclisinin yeni döneminde gerek Valilik gerekse Büyükşehir’in desteği ile güzel ve faydalı projelere imza atma arzusunda olduklarını aktardı.

OYBİRLİĞİ İLE KOÇAK

Konuşmaların ardından Ufuk Koçak oy birliği ile Engelli Meclisi Başkanı seçildi. Konuşmasına “Her mücadele engellerle doludur, zafer o engelleri aşandır” sloganıyla başlayan Koçak, genel kurul üyelerine teşekkürlerini sundu. Yeni dönemde bir çok proje ve etkinlik ile gündeme gelmek istediklerini belirten Koçak, Kocaeli Valiliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin desteği ile Kocaeli’yi engelsiz bir şehir yapmayı hedefledikleri söyledi. Engelli dernek temsilcilerinin dilek ve temennilerinin ardından genel kurul toplantısı sona erdi. 

Engelli Meclisinin yeni yönetimi ise şu şekilde oluştu:

Ufuk Koçak (Başkan)

İlhan Toğrul

Sezer Ceyhan

Elif Karagün

Füsun Çengelköy

Hasan Bat

Necdet Gümüş

Ayşe Ünsal

Asiye Aslan

Bedia Ercivan

Erkan Kaya

Hüseyin Yıldız

Melek Arıkan

Dursun Kahraman

Nilgün Albayrak

İsmet Arguç

Hüseyin Sert

Abdülsamet Elden

Yavuz Acar

Memiş Özdemir

Selçuk Tanrıkulu

Nesrin Atar

Yurdagül Akbel

Ayten Kocatürk

Ümmü Gülsüm Kaya

Kamer Doğanyılmaz

Özcan Nabi Ulusoy

Cengiz Uzun

Nazife Kurt

Nurcan Kaya

Belgin Abanoz

Ümmü Kumru

Bülent Cengizhan

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393