banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

DEVA pazara çıkıyor

Genel Başkanlığı’nı Ali Babacan’ın yaptığı DEVA Partisi yöneticileri, bugünden itibaren Kocaeli’nde ve yurt çapında pazarlara çıkıp esnaf ve vatandaşların derdini dinleyecek, ekonomik krize yönelik çözüm önerilerini anlatacaklar 

14 Ağustos 2021 12:38
DEVA pazara çıkıyor

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Merkezi’nden 81 il ve 700’e yakın ilçe teşkilâtına gönderilen mesajla bugünden itibaren yurt çapında bütün semt pazarlarına il ve ilçe yöneticilerinin ve başkanlarının çıkarak, pazarcı esnafının ve vatandaşların dertlerini dinlemesi, tespit edilen ihtiyaçlar için not alınması ve Genel Başkan Ali Babacan’ın ve partinin ekonomi kurmaylarının ülkede yaşanan krize yönelik olarak sundukları çözüm önerisi hakkında bilgilendirme yapması konusunda çalışmalara başlandı.

12 İLÇEDE ETKİNLİK

Konuyla İlgili bir açıklama yapan DEVA Partisi Kocaeli İl Başkanı Adem Koç da, “Bugünden itibaren 12 ilçemizde kurulan bütün semt pazarlarında il yöneticilerimiz, ilçe başkanlarımız, ilçe yöneticilerimiz ve mahalle temsilcilerimizle birlikte semt pazarlarında vatandaşımızın ve esnafımızın dertlerini dinleyeceğiz. Onlara DEVA olmak için, iktidara geldiğimizde uygulayacağımız programımız hakkında müjdelerimizi vereceğiz. Bu önemli çalışmada yer alan bütün Türkiye çapındaki DEVA ailesini, il ve ilçe başkan ve yöneticilerimizi, mahalle temsilcilerimizi kutluyorum. Kimse ümitsizliğe kapılmasın. Dert varsa DEVA’sı da vardır” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.