BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Beltur’un üst düzey yöneticileri Atatürk Evi’ne hayran kaldı

İzmit Belediyesi tarafından kente kazandırılan Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ait değerli eşyaların sergilendiği Atatürk Evi Müzesi’ni gezen İBB şirketi Beltur’un üst düzey yöneticileri hayranlıklarını gizleyemedi 

14 Ağustos 2021 00:23
Beltur’un üst düzey yöneticileri Atatürk Evi’ne hayran kaldı

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet tarafından kente kazandırılan, Atatürk’ün manevi kızı Sabiha Gökçen’in manevi oğlu tarihçi-yazar Eriş Ülger’in koleksiyonundan oluşan Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ait eserlerin sergilendiği Atatürk Evi Müzesi ziyaretçilerini tarihi yolculuğa ve kurtuluş savaşı yıllarına götürmeye devam ediyor. Ulu Önder’e ait nadide eserlerin, kişisel eşya ve fotoğrafların yer aldığı 400 parçalık dünyanın en zengin içerikli, Tarihi Kentler Birliği ödüllü Atatürk Evi Müzesi, İstanbullu konuklarını da kendine hayran bıraktı. 

ATATÜRK’ÜN HUZURUNDALAR

Beltur Genel Müdürü Osman Cenk Akın, Beltur Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Fatih Çınar, Beltur Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Selçuk Ocak’ın İzmit’te üretici birlikleri, kooperatifleri ve ziraat odalarıyla bir araya geldikten sonraki durağı Atatürk Evi Müzesi oldu. İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’in konukları olan Beltur Yöneticileri, Hacı Hasan Mahallesi Sırrı Paşa Caddesi üzerindeki Atatürk Evi Müzesi’ni ziyaret ederek Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün huzuruna çıktı.

MÜZEYE HAYRAN KALDILAR

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün kişisel eşyaları ve fotoğraflarından oluşan dünyanın en zengin Atatürk Müzesi’ni rehber eşliğinde gezen Beltur’un üst düzey yöneticilerine İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit Belediyesi Basın Danışmanı Cem Şakoğlu ve İzmit Belediyesi Meclis Üyesi Çetin Sarıca eşlik etti. Atatürk’e ait aile eşyaları ve hikayelerini inceleyen Beltur yöneticileri müzeye hayran kaldı. İzmit’e bu kadar değerli bir müze kazandırdığı için İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet’i tebrik etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.