BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Yeniden Refahlılar, Bursa’da buğday hasadında buluştu

Yeniden Refah Partililer Bursa’nın Orhaneli ilçesindeki buğday hasadında, Yeniden Refah iktidarında Türkiye’nin tarımda kendi kendine yeten bir ülke haline geleceğinin altını çizdiler. 

15 Ağustos 2021 23:31
Yeniden Refahlılar, Bursa’da buğday hasadında buluştu

Fatih Erbakan’ın Genel Başkanı olduğu Yeniden Refah Partisi’nin teşkilatları, Bursa’nın Orhaneli ilçesinde buğday hasadında çiftçilerle bir araya geldi. Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Fatih Öztek, Kocaeli İl Başkanı Mehmet Aras, Bilecik İl Başkanı Cafer Arslanboğa ve Bilecik bölge sorumlusu Beytullah Şengöz gibi isimlerde katılanlar arasındaydı.

Bilecik teşkilatı yöneticileri Genel Başkan Yardımcısı Fatih Öztek’e çalışmalarını içeren dosyayı da takdim etti. Öztek teşkilat yöneticilerine teşekkür edip başarılar diledi ve Yenden Refah Partisi iktidarında Türkiye’nin yeniden tarımda kendi kendine yeterli bir ülke haline geleceğinin de altını çizdi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.