BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Akmeşe’deki metruk bina yıkıldı

İzmit Belediyesi, kentte görüntü kirliliğine neden olan, tehlike arz eden ve çevreye rahatsızlık veren metruk binaların yıkım işlemlerine devam ediyor 

15 Ağustos 2021 11:57
Akmeşe’deki metruk bina yıkıldı

Kent genelinde bulunan terk edilmiş ve görüntü kirliliğe sebep olan metruk binaların yıkım işlemleri, İzmit Belediyesi tarafından kesintisiz olarak devam ediyor. İzmit Belediyesi Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri öncülüğünde yapılan çalışmalar kapsamında tehlike arz eden ve güvenliği tehdit eden binalar, Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri tarafından kontrollü şekilde yıkılıyor.

KONTROL ALTINA ALINDI

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri son olarak Akmeşe Cumhuriyet Mahallesi 5112.Sokak No:16 adresinde bulunan ve tehlike arz eden binanın güvenli bir şekilde yıkımını gerçekleştirdi. Yangın sebebiyle kullanılamaz hale gelen ve tehlike arz eden binanın yıkımı sonrası bölge sakinleri, yapının ortadan kaldırılması sebebiyle İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet ve saha ekiplerine teşekkür etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.