banner411

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

İzmit Belediyesi, Sinop ve Bartın için kampanya başlattı

Yaşanan sel felaketi sonrası mağdur olan ve zor durumda kalan Sinoplu ve Bartınlı vatandaşlar için harekete geçen İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit Belediyesi Kardeş Eller Gıda Bankası aracılığıyla yardım kampanyası başlattı  

15 Ağustos 2021 23:58
İzmit Belediyesi, Sinop ve Bartın için kampanya başlattı

Geçtiğimiz günlerde sel felaketiyle sarsılan ve birçok vatandaşın mağduriyet yaşadığı Kastamonu’ya yardım kamyonu gönderen İzmit Belediyesi, bu kez yine sel felaketinden etkilenen Sinop ve Bartın’a yardım elini uzatacak. Yaşanılan felaket sebebiyle Sinop ve Bartın'da evlerini kaybeden ve yardım bekleyen vatandaşlar için harekete geçen İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit’te yardım kampanyası başlattı. Yalnızca ayni yardım kabul edilen kampanyada kullanılmış eşya ve su kabul edilmeyecek.

İHTİYAÇ LİSTESİ BELİRLENDİ

İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü koordinesinde başlatılan ve nakdi yardımın kabul edilmeyeceği açıklanan kampanya dahilinde belirlenen ihtiyaç listesinde;  Kuru gıda, konserve, paketli gıda, bebek bezi, mama, devam sütü, kıyafet(bebek, yetişkin, çocuk), kullanılmamış kıyafet, battaniye, yorgan, yastık, hijyenik ped, hasta bezi, ev temizlik ürünleri( sabun, sıvı sabun, deterjan, ıslak mendil, havlu kağıdı, tuvalet kağıdı), el feneri, kafa lambası, pil, powerbank, yağmurluk ve çizme yer aldı. 

GIDA BANKASI’NDA TOPLANACAK

İzmit Belediyesinin sel felaketiyle baş etmeye çalışan vatandaşlar için başlattığı yardım kampanyası kapsamında gelen ürünler, 16-18 Ağustos tarihlerinde 08:00 ile 21:00 saatleri arasında Mehmet Ali Paşa Mahallesi Gazi Mustafa Kemal Atatürk Bulvarı No:35/A adresinde bulunan İzmit Belediyesi Kardeş Eller Gıda Bankası’nda teslim alınacak. İzmit Belediyesi, daha öncesinde de olduğu gibi yaşanan acı olaylara duyarsız kalmayan İzmitlileri Sinop ve Bartın için destek olmaya davet ediyor. Vatandaşlar, kampanya için yetkililerle 0262 318 00 00 ve 0262 331 88 68 numaralı telefonlardan iletişime geçebilirler.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393