BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Baba ile kızı sokak ortasında bıçaklanarak öldürüldü

Gebze’de bir anne ile oğlu ellerinde bıçaklarla sokak ortasında 4 kişilik bir aileye saldırdı. Bu kavgada 2 kişi öldü, 2 kişi yaralandı. 

15 Ağustos 2021 08:03
Baba ile kızı sokak ortasında bıçaklanarak öldürüldü

İddialara göre Gebze Osman Yılmaz Mahallesi 644. Sokak üzerinde meydana gelen bu olayda aralarındaki husumet nedeniyle davalık da olan iki aile arasında yaşanan kavgada Mustafa A. olay yerinde hayatını kaybetti. Eşi Fatma A., ve iki çocuğu da ağır yaralandı.

Olay yerine gelen polisler saldırganlara silah doğrultup havaya ateş açarak 4 kişilik aileyi bıçaklayan anne ile oğlunu gözaltına aldı. Aynı aileden 4 kişinin bıçaklandığı bu kavgada baba Mustafa A. öldü, eşi Fatma A. ve çocukları Kübra A. ile Ahmet A. yaralandı. 

Tülay Y. ve oğlu Hakan Y. ellerindeki bıçaklarla yol ortasında karşılaştıkları 4 kişilik aileye saldırdı ve bir tanesini de öldürdü. Bıçaklanan anne ve 2 çocuğundan biri olan Ebru A.'da tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.  Polislerin soruşturması sürüyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393