banner410

banner422

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Hürriyet, Aş Evi'ni inceledi

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit Belediyesinin ilk defa hayata geçireceği Ayazma Kültür Merkezi içerisindeki ‘Aş Evi’ projesini yerinde inceledi 

16 Ağustos 2021 12:38
Başkan Hürriyet, Aş Evi'ni inceledi

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, Ayazma Kültür Merkezi’nde yapımına devam edilen ve faaliyete geçtiğinde ihtiyaç sahibi vatandaşlar başta olmak üzere öğrencilerin de faydalanabileceği Aş Evi’ni yerinde inceledi. Çalışmalar hakkında bilgi alan Hürriyet’e; İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Bulut, İzmit Belediyesi Spor İşleri Müdürü Mithat Ağa ve Ayazma Mahalle Muhtarı Fırat Çiçek de eşlik etti.

ÖĞRENCİLER DE FAYDALANABİLECEK 

Daha öncesinde Pastacılık Okulu olarak kullanılan Ayazma Kültür Merkezi’ndeki bölüm, kısa süre içerisinde Aş Evi’ne dönüştürülecek. Buradaki incelemelerini tamamlayan Hürriyet, halkın ihtiyaçlarına karşılık veren projeleri hayata geçirmeye devam edeceklerini dile getirdi. İzmit Belediyesinin ilk defa hayata geçireceği Aş Evi, tamamlandıktan sonra İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde hizmet vererek ihtiyaç sahiplerinin gün boyu sıcak yemek durağı olacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner418

banner416