banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Kandıra’da 17 Ağustos deprem şehitlerine mevlit okutuldu

17 Ağustos Marmara Depremi'nin 22. yıl dönümü vesilesi ile Kandıra Belediyesi tarafından Kandıra Asri mezarlıkta deprem şehitleri anısına mevlit okutuldu. 

17 Ağustos 2021 15:17
Kandıra’da 17 Ağustos deprem şehitlerine mevlit okutuldu

Merkez üssü Gölcük olan 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi’nin 22. Yıl dönümünde Kandıra Belediyesi tarafından Kandıra Asri Mezarlığında deprem şehitleri için mevlit okutuldu. Mevlit ve anma programına etkinliğine Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan, ilçe protokolü, siyasi parti temsilcileri,sivil toplum kuruluşları yöneticileri ve vatandaşlar katıldı. Deprem felaketinde hayatını kaybeden yakınlarını mezarlarında ziyaret eden vatandaşlar kaybettikleri yakınlarına dua etti. Mevlide katılanlara Kandıra belediyesi tarafından irmik helvası ikram edildi.

“TEDBİR ALIYORUZ”

Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan yaptığı açıklamada,  “ Biz, depremle  yıkılan bir şehrin acılarla yoğrulmuş insanları olarak deprem acılarımızı unutmadık, unutulmaması ve ders alınması içinde şehitlerimizi rahmetle anmaya devam edeceğiz.On binlerce kişinin hayatına mal olan büyük felaketin üzerinden tam 22 yıl geçti. Hatalarımızdan ders çıkarmak zorundayız. Deprem şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Allah ruhlarını şad etsin. O gecenin hatırasını taşıyan hemşehrilerimize de sağlıklı uzun ömürler diliyorum. Allah devletimizi milletimizi her türlü bela ve afetten azade etsin.'' dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.