banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit Belediyesinden Ambarcı’ya yeni beton duvarlar

İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri,  Ambarcı Mahallesi’nde bulunan 3 ayrı noktada istinat duvarı yapım çalışmalarına başladı  

17 Ağustos 2021 17:10
İzmit Belediyesinden Ambarcı’ya yeni beton duvarlar

İzmit’in dört bir yanında gerçekleştirdiği tespit çalışmaları sonrası belirlenen eksiklikleri tamamlamak adına mesaisine devam eden İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Ambarcı Mahallesi sakinleri tarafından talep edilen istinat duvarları için de harekete geçti. Ekipler, bölgede yapılan incelemelerin sonucunda 3 ayrı noktada istinat duvarının gerekliliğine karar vererek çalışmalara başladı. 

ÜÇ FARKLI ALANDA YAPILIYOR

Alınan talepler sonrası Ambarcı Mahallesi’nde yapılan incelemeler neticesinde İzmit Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri; Budaklar, Kalaycılar ve Uzunlar mevkilerinde beton duvar çalışmalarını başlattı. Belirlenen alanlara yapılacak olan istinat duvarlarının ardından Ambarcı Mahallesi’nde, hem toprak kayması gibi tehlikelerin yaratabileceği tahribatın önüne geçilecek hem de daha estetik bir görüntü oluşturulacak. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.