banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Aygün, Zenbilci’yi ağırladı

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci’yi konuk etti 

18 Ağustos 2021 13:04
Başkan Aygün, Zenbilci’yi ağırladı

PROJELER VE YATIRIMLAR KONUŞULDU

AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci, Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ü ziyaret etti. Zenbilci’nin ziyaretinde AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, İlçe Kadın Kolları Başkanı Züleyha Uslu, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Tayyip Gülcan, meclis üyeleri ve teşkilat mensupları da hazır bulundu. Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleşen toplantıda Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Zenbilci’ye Derince'de hizmete sundukları projeler ve devam eden yatırımlarla ilgili bilgiler verdi. 

TAŞKÖPRÜ ASPİR YAĞI TAKDİM ETTİ

Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Ahmet Zenbilci de başarılı çalışmalardan dolayı Aygün’ü tebrik ederek “Belediyeler halka ulaşan en hassas kılcal damarlardır. AK Parti belediyeciliğinin tıpkı diğer kentlerimizde olduğu gibi Derince’de de en güzel şekilde hizmetler sunduğunu görmek bizleri memnun ediyor” dedi. Başkan Aygün, ziyareti dolayısıyla teşekkür ettiği AK Parti Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Ahmet Zenbilci’ye tarımsal kalkınma hamlesi kapsamında üretimini yaptıkları Taşköprü Aspir Yağı’nı da takdim etti.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.