BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İYİ Parti Kocaeli sahada

İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız ve teşkilatı Kocaeli genelinde gerçekleştirmiş olduğu ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.  

19 Ağustos 2021 23:08
İYİ Parti Kocaeli sahada

İl ve İlçe Başkanları, İl ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Meclis üyelerinden oluşan heyetle birlikte İYİ Parti Kocaeli teşkilatı, her ilçede haftada en 3 gün saha programı gerçekleştirerek sorun ve talepleri Genel Merkeze iletmek üzere yerinde dinliyor. 

Son olarak Türk Ocakları Kocaeli Şube Başkanı Mustafa Arha ve yönetimine ziyarette bulunan Yıldız, "İl il, İlçe İlçe ziyaretleriyle Türkiye'yi karış karış gezen sokağın esnafın nabzını tutan Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener'in izinde Kocaeli'de tüm ilçelerimizde esnaf, sivil toplum kuruluşları, dernekleri, çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarını ziyaret ediyor, Genel Merkezime iletmek üzere sorun ve talepleri yerinde dinliyoruz. Olağan seçimle göreve gelen Türk Ocakları Başkanı Sn. Mustafa Arha ve yönetimine hayırlı olsun dileklerimizi ileterek Kocaeli ve ülke gündemi üzerine sohbet gerçekleştirerek bilgi alışverişinde bulunduk. Misafirperverliklerinden ötürü kendilerine teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum." ifadelerinde bulundu.

KOCAELİ ERZURUMLULAR VAKFI’NI MİSAFİR ETTİ

Öte yandan Kocaeli Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı Başkanı Ahmet Önal, İYİ Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız’a makamında ziyarette bulundu. 

Şehirdeki tüm STK ve hemşehri dernekleriyle bir araya gelerek görüş alışverişinde bulundukları ifade eden Yıldız,” İlimizde bulunan hemşehri dernekleri güzel bir birlik ve beraberlik sergiliyor. İYİ Parti olarak bizler de hemşehri derneklerimizle bir temaslarımıza devam ediyoruz. Kocaeli Erzurumlular Kültür ve Dayanışma Vakfı Başkanı Ahmet Önal ve yönetimiyle il binamızda ağırladık. Şehrimizin aksayan yönleri ve neler yapılabilir konuları üzerinde dururak gündem üzerine sohbet gerçekleştirdik. Nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.