BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Nazmi Ertuğral’dan muhalefet liderlerine çağrı

İzmit iş insanı Nazmi Ertuğral, muhalefet partilerinin Genel Başkanlarına çağrıda bulundu. 

20 Ağustos 2021 06:21
Nazmi Ertuğral’dan muhalefet liderlerine çağrı

Nazmi Ertuğral’ın sosyal medya hesabından paylaştığı o mesajın içeriği şöyle: 

TÜM MUHALEFET PARTİ GENEL BAŞKANLARINA ÇAĞRI

Mevcut partilerin başındakiler, Genel Başkandır.
Lider değil.

Çünkü ; Genel Başkan ;*Bir metodla o koltuğa oturup o kurumu yönetendir.

Normal dönemde prosedürler ve klasik siyasi manevralarla koltuğu korur, yaklaşanı tasfiye eder, temel vizyonu koltuğu korumak ve partiyi büyütebilirse büyütmektir. 

Örnek: Bakın, rahatça görülür.

Lider ise ; Sadece Partiyi değil, ülkeyi yönetmeye aday, vizyonu ile düşün peşime deyip milleti peşine takabilen, gençlere ve millete umut veren, dünya dan saygı gören, ülkenin kaderini değiştiren, partideki koltuğundan korkmayandır.

Örnek: Mete han, Oguz Kaan, Ertuğrul Gazi, Osman Gazi, Fatih, Atatürk ve demokratik Siyaset tarihimizde 6 defa götürülüp, liderliği ile 7 defa gelebilen Demirel’dir.

Umarım mevcut Parti Genel Başkanlarından biri, kendini ve parti çıkarları gibi vizyonu aşıp bu çağrıyı yapar ya liderleşir, ya da gerçek bir liderin çıkmasına yol açıp tarihe geçer.

Ya da, sadece koltuğu korumuş bir parti Genel Başkan olarak, yıkıma doğru giden devlet ve millet ile birlikte siyaset mezarlığında yerini almaya razı olur.

Sayın Genel Başkanlar, bu çağrı sizedir.

Ya bir şemsiye altında birleşiniz, ya bir lider bulup yol açınız.

Hiç birini yapamıyorsanız, en azından ortak bir masa kurup tek milli ses olunuz.

İktidardan bu kadar kopuş ve şikayet varken Partilerinizin oyu bir türlü artmıyor ve kararsızlar büyüyor ise kendinizi sorgulayınız.

Milletin partiye ve Genel Başkana değil, umut verecek birliğe ve LİDER e ihtiyacı var. Nokta .

Sayın Kılıçdaroğlu, Sayın Meral Akşener, Sayın Temel Karamollaoğlu, Sayın Mithat Sancar, Sayın Erkan Baş, Sayın Rıfat Serdaroğlu, Sayın Muharrem İnce, Sayın Gültekin Uysal, Sayın Nurullah Ankut, Sayın Öztürk Yılmaz, Sayın Ahmet Davutoğlu, Sayın Ali Babacan ve Sayın Ümit Özdağ,

Bu çağrı sizleredir.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.