BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Aygün, Muharrem İftarı’na katıldı

Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Derince Şubesi'nde düzenlenen Muharrem İftarı’na katıldı 

20 Ağustos 2021 00:02
Başkan Aygün, Muharrem İftarı’na katıldı

Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Derince Şubesi'nde düzenlenen Muharrem İftarı programı yoğun ilgi gördü. Cemevi Başkanı İrfan Yoloğlu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen iftar programında Cemevi Dedeleri Kurtuluş Halis Çelik, Kekil Yıldız, Hıdır İncesu ve yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu. Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün’ün katılarak birlik ve beraberlik mesajı verdiği iftar programına AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Semih Tayyip Gülcan da iştirak etti. Yapılan duaların ardından oruçların açıldığı iftar programında konuşma yapan Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, “Şehadetlerinin 1382. yılında Hz. Peygamberimizin (S.A.V.) torunu Hz. Hüseyin ve Kerbela şehitlerimizi rahmetle yad ediyorum. Muharrem ayının milletimiz ve tüm İslam alemi için birliğe, kardeşliğe ve hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.