banner411

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Korkmaz: Geleceği planlarken, gençler olmazsa olmazdır

Kocaeli Kent Konseyi Gençlik Meclisi 5.Olağan Genel Kurulu’nda konuşan Başkan Ali Korkmaz, “Geleceği planladığımız yerde gençler olmazsa olmazımıdır” dedi. Kongrede görevi devreden Semih Furkan Koç’un yerine Bahadır Aligül 5.Dönem Gençlik Meclisi Başkanı seçildi. 

20 Ağustos 2021 17:45
Korkmaz: Geleceği planlarken, gençler olmazsa olmazdır

KENT KONSEYİNDE MECLİS SEÇİMLERİ

Kocaeli Kent Konseyi’nde meclis seçim takvimi işliyor. Engelli Meclisi seçiminden sonra 5.Dönem Gençlik Meclisi de önceki gün İzmit Fuar içinde bulunan Kocaeli Kent Konseyi İdari Binası toplantı salonunda yapıldı. Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Ali Korkmaz, Genel Sekreter Sedat Köse, Kocaeli Çölyak ve PKU Yaşam Derneği Başkanı Nesrin Atar, Ak Parti İzmit İlçe Gençlik Kolları Başkanı Köksal Gümüş ve üyelerin katıldığı genel kurul Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Kocaeli Kent Konseyi Başkanı Ali Korkmaz divan başkanlığı yaparken, yardımcıları Yürütme Kurulu Üyesi Nesrin Atar, Gençlik Meclisi Genel Kurul Üyeleri Ebru Yılmaz ile Mustafa Çalım oldu. Kongrede 4.Dönem Gençlik Meclisi Başkanı Semih Furkan Koç yeniden aday olmadı. Yerine tek aday olan Körfez Olimpiyat Gençlik Merkezi Müdürü Bahadır Aligül seçildi. Gençlikle ilgili İçişleri ve Spor Bakanlığında kabul edilen projeleri bulunan, yine hazırladığı bazı projeleri ilimizde başarıyla uygulanan Aligül, kendilerine güvenen ve destek veren genel kurul üyelerine teşekkür etti. 

KORKMAZ BAŞARI DİLEDİ

Başkan Korkmaz, genel kurul katılımcılarına teşekkür ederek, toplantının hayırlı olmasını diledi. Gençlik Meclislerinin misyonu ve vizyonu gereği sürekli dinamik kalmak, gençlere yön vermek, gençlerin sorun ve taleplerini değerlendirerek, çeşitli çözüm önerileri getirmek olduğunu, bunun için çalıştıklarını belirten Korkmaz, “Bu anlamda Gençlik Meclislerinde görev alan gençlemize önemli sorumluluklar düşüyor. Kocaeli Kent Konseyi Gençlik Meclisi bugüne kadar bu misyonun gereğini başarıyla yerine getirdiğine inanıyorum. Bu nedenle bugüne kadar görev almış bütün arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Şimdi bu çıtayı daha yukarı çekmek için çalışmaya devam edeceğiz. Açıkça ifade etmek isterim ki, geleceği planlayıp inşa ettiğimiz yerde, gençlerimiz olmazsa olmazımızdır. Çünkü bugün yaptığımız herşeyi koruyacak, devam ettirecek gençlerimizdir. Onlara her zaman güveniyoruz. Gençlik Meclisimizin her kademesi aynı zamanda gençlerimize yeni bakış açıları kazandırması, geliştemesi açısından da iyi bir okuldur. Başkan Aligül ve yönetimde görev alan arkadaşlarımızı bir kez daha tebrik ediyor, başarılar diliyorum” dedi. Genel Kurul sonunda görevi devreden Semih Furkan Koç’a emeklerinden dolayı plaket takdimi oldu. 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393