BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Hürriyet, Karaaslan'ın anne acısını paylaştı

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, annesini kaybeden İzmit Ziraat Odası Başkanı Yusuf Karaaslan'a sabır ve başsağlığı diledi 

20 Ağustos 2021 19:34
Hürriyet, Karaaslan'ın anne acısını paylaştı

İzmit Ziraat Odası Başkanı Yusuf Karaaslan'ın annesi geçirdiği kalp rahatsızlığı nedeniyle dün yaşamını yitirdi. Merhume Zekiye Karaaslan'ın cenazesi bugün Kozluca Köy Mezarlığı’nda kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Köy mezarlığında gözyaşları arasında annesini toprağa veren oda başkanı Karaaslan ve ailesi ardından taziyeleri kabul etti.

ACISINI PAYLAŞTI

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet de Kozluca'ya giderek annesini ebediyete uğurlayan Yusuf Karaaslan'ın acısını paylaştı. Hürriyet, başkan yardımcısı Nurettin Bulut, muhtarlar masası koordinatörü Mehmet Baştürk ve meclis üyesi Halil İnciel ile birlikte Yusuf Karaaslan ve yakınlarına sabır ve başsağlığı diledi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.