banner411

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Bartın ve Sinop’a yardım tırı İzmit’ten yola çıktı

İzmit Belediyesinin öz kaynakları ve vatandaşların bağışlarıyla oluşturulan yardım tırı, sel felaketinden etkilenen Bartın ve Sinop’a doğru yola çıktı 

21 Ağustos 2021 16:03
Bartın ve Sinop’a yardım tırı İzmit’ten yola çıktı

İzmit Belediyesi, son yılların en büyük felaketleri ile baş başa kalan ülkemizde bu felaketlerden etkilenen bölgelere yardım eli uzatmayı sürdürüyor. Orman yangınlarından etkilenen Muğla ve Antalya ile sel felaketinde ağır can ve mal kayıpları veren Kastamonu’ya daha önce yardım tırları ve kurtarma ekibi gönderen İzmit Belediyesi, sel mağduru Bartın ve Sinop’a da bir tır dolusu yardım gönderdi.

KARDEŞ ELLER’DE HAZIRLANDI

İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü öncülüğünde gerçekleştirilen yardım organizasyonunda belediyenin kendi öz kaynakları ve vatandaşlardan gelen bağışlar kullanıldı. Sel felaketinden etkilenen bölgelerden gelen ihtiyaç talebine göre İzmit Belediyesi Kardeş Eller Gıda Bankası'nda hazırlanan koliler, belediyenin görevlendirdiği tır ile birlikte ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak üzere Bartın ve Sinop’a doğru yola çıktı.

“YARALARIMIZI SARACAĞIZ”

Yardım tırının kısa sürede afet bölgesine ulaşacağını belirten İzmit Belediyesi Sosyal Destek Hizmetleri Müdür Yardımcısı Hasan Gökbayrak, “Geçen hafta yardım tırımız Kastamonu’ya ulaştı. Selden etkilenen Sinop ve Bartın’a da aynı şekilde bir yardım kampanyası düzenledik. Hem öz kaynaklarımızla hem de bağışçılarımızdan gelen desteklerle birlikte yardım tırımızı hazırladık. Bütün doğal afetlere karşı dayanışmayla yaralarımızı saracağız” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393