banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Gölcük'ün bir trafik sorunu daha çözülüyor

Necati Çelik Devlet Hastanesi önündeki trafik yoğunluğunu azaltacak ve trafik akışını rahatlatacak olan Beyoğlu deresi üzerine yapılacak köprünün inşaatına başlandı 

21 Ağustos 2021 14:49
Gölcük'ün bir trafik sorunu daha çözülüyor

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi önünde yaşanan trafik sıkışıklığını azaltmak için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Beyoğlu deresi üzerindeki köprüyü yerinde inceledi.

Proje hakkında bilgi veren Başkan Sezer: "Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi önünde yaşanan trafik sıkışıklığını azaltmak için Beyoğlu deresi üzerine Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından yeni köprü yapımına başlandı.

Trafik akışı açısından yapımına büyük önem verdiğimiz köprü ve yol düzenlemesi sonrasında; İpekyolu Caddesi, Beyoğlu Deresi üzerinden Hastane Caddesi’ne bağlanacak.

10 metre genişlik ve 18 metre uzunluğunda imal edilecek köprüde, araç yolu yanında yaya yolu da yer olacak. Köprü; fore kazık ve beton kiriş üzerine inşa edilecek.

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Yol Yapım Projesinin 4 ay içinde tamamlanması planlanıyor.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Doç.Dr. Tahir Büyükakın’a ve İl Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş başta olmak üzere, emeği geçenlere çok teşekkür ederim" dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.