BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit'te Zafer Bayramı coşkusu Atatürk Sergisi’yle başlayacak

İzmit Belediyesi, Atatürkçü Düşünce Derneği İzmit Şubesi ile birlikte “Zafer Bayramı” nedeniyle Belsa Plaza önünde bulunan Sabri Yalım Parkı’nda üç günlük Atatürk Resimleri Sergisi açacak 

22 Ağustos 2021 19:31
İzmit'te Zafer Bayramı coşkusu Atatürk Sergisi’yle başlayacak

 

Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün mirasının korunması ve gelecek nesillere aktarılması amacıyla Atatürk Müzesi gibi önemli projelere imza atan İzmit Belediyesi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile ilgili etkinlik ve program düzenleyen dernek ve kuruluşlarla işbirliğini de sürdürüyor. İzmit Belediyesi, “30 Ağustos Zafer Bayramı” nedeniyle Atatürkçü Düşünce Derneği İzmit Şubesi ile birlikte Atatürk Resimleri Sergisi açacak. 

ÜÇ GÜN SÜRECEK 
 

İzmit Belediyesi’nin katkıları ve Atatürkçü Düşünce Derneği İzmit Şubesi’nin desteği ile organize edilecek sergide, 60’tan fazla Atatürk resmi yer alacak. Belsa Plaza önünde bulunan Sabri Yalım Parkı’nda gerçekleştirilecek olan sergi, 28 Ağustos Cumartesi günü saat 11.00’de başlayacak ve 30 Ağustos Pazartesi günü saat 19.00’da sona erecek. Birbirinden güzel ve özel fotoğrafın yer alacağı sergiye tüm İzmitliler davet edildi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Rambo 2021-08-23 19:14:24

bayrakları asmayı öğrenememişler