banner411

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

Çocuklardan Başkan Şener’e teşekkür

Körfez’de Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde çocuklar istedi, Başkan Şener Söğüt yaptı.1,5 dönümlük alanda hayata geçirilen Hacı Bektaş Veli Parkı, açılır açılmaz çocuk sesleri ile şenlendi. Çocuklar, Başkan Şener Söğüt’e teşekkür etti 

23 Ağustos 2021 16:11
Çocuklardan Başkan Şener’e teşekkür

Körfez’de Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde 1,5 dönümlük alanda hayata geçirilen Hacı Bektaş Veli Parkı tamamlandı, açılır açılmaz da park çocuk sesleri ile şenlendi. Kentin birçok noktasında eksik görülen oyun park alanlarını hayata geçiren Başkan Şener Söğüt’ün talimatları ile daha önce çocukların kendisinden de talep ettiği Yavuz Sultan Selim Mahallesi’nde Hz. Ali Camii’nin hemen alt kısmında park yapımı için çalışmalar başlatılmıştı.

TEŞEKKÜR MESAJI VERDİLER

İhalesinin gerçekleştirilmesi sonrası hızlı bir şekilde çalışmaların başlatıldığı Hacı Bektaş Veli Parkı tamamlandı ve hizmete açıldı. Oyun parkları, dinlenme alanları ve spor aletlerinin yer aldığı park hem çocukları hem de mahalle sakinlerini oldukça mutlu etti. Hafta sonu çocuklar yeni parklarının keyfini çıkartırken, Başkan Şener Söğüt’e de ‘Teşekkürler Şener Amca’ diyerek mesaj gönderdi.

SOSYAL MEYDADAN CEVAP VERDİ

Sosyal medyadan çocukların teşekkürüne cevap veren Başkan Şener Söğüt, “Sizin mutluluğunuz her şeye bedel. Sizler yeter ki mutlu olun bizler her zaman hizmet için çalışmayı sürdüreceğiz. Bölge için büyük bir ihtiyaçtı. Göreve gelirken planlarımız arasındaydı. Pandemi biraz bizi geciktirdi ama çok şükür tamamladık ve hizmete açtık” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393