BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başiskele’nin yolları konfor kazanıyor

Başiskele Belediyesi, vatandaşların ulaşımını rahat ve güvenli hale getirmek adına kent genelinde asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor. 

23 Ağustos 2021 04:52
Başiskele’nin yolları konfor kazanıyor

TOZ TOPRAK SORUNU ÇÖZÜLÜYOR

Başiskele Belediye Başkanı M. Yasin Özlü’nün talimatlarıyla çalışmalarını aralıksız sürdüren Başiskele Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, yazın toz ve topraktan kışın ise çamurdan muzdarip olan bölge halkının sorunlarını programlar dahilinde çözüyor. 

İlçenin her bir noktasında yol yapım çalışmasını sürdüren Başiskele Belediyesi, yaz aylarında alt ve üst yapı çalışmalarını hızlandırarak birçok sokak ve caddeyi sıcak-soğuk asfalt ve parke taşları ile kapladı. 

10 YOL ASFALTLANDI

Son olarak Yeniköy Merkez Mahallesi’nde yol yapım çalışmalarına devam eden belediye ekipleri, Cengiz Topel Caddesi ile Beyzade, Erman, Necip, Narlık, Çağdaş, Feyman, Muazzez, Melda ve Mihriban Sokağı soğuk asfalt ile kapladı.,

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.