BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Genç Ensar Kocaeli Nebi Güdük Gençlik Merkezini boş bırakmıyor

Ulusal ve Uluslararası birçok alanda faaliyet yürüten Ensar Vakfı’nın, Kocaeli Şubesi gençlik faaliyetlerine devam ediyor.  

23 Ağustos 2021 04:14
Genç Ensar Kocaeli Nebi Güdük Gençlik Merkezini boş bırakmıyor

Etkinlikler kapsamında Genç Ensar Kocaeli Başkanlığınca Nisan-Ağustos 2021 tarihleri arasında 4 aylık Biyografi Okumaları etkinliği gerçekleştirdi. Etkinlik kapsamında Hz. Ali’den, Milli Şair Mehmet Akif Ersoy’a kadar 7 tarihi kişiliğin hayat hikâyesi öğretildi. Ödüllü bilgi yarışması formatında olan Genç Şahsiyetler Biyografi Okumaları eğitiminin seviye tespiti için Ensar Vakfı Nebi Güdük Gençlik Merkezinde sınav yapıldı. 

“NEBİ GÜDÜK ENSAR GENÇLİĞİNİN HİZMET MERKEZİ OLACAK”
 
Genç Ensar Kocaeli Başkanı Veysel Oti etkinlikle ile ilgili yaptığı açıklamada, “Göreve geldiğimiz günden bu yana, genç kardeşlerimizle birçok eğitim ve sosyal etkinlik gerçekleştirdik. Özellikle pandemi döneminde okullu lise ve ortaokul çocuklarımıza psikolojik destek, stresle mücadele ve hijyen eğitimleri alanında uzman arkadaşlarımızın yönetiminde eğitim verdik. Bugün de gençlerimiz ile uzun soluklu gerçekleştirdiğimiz 4 aylık programımızın ödüllü yarışmamızın seviye tespiti sınavını Nebi Güdük Gençlik Merkezinde yaptık” ifadelerini kullandı. 

“CAZİBE HALİNE GETİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Vakıf olarak Gençlik Merkezinde bundan sonra da çeşitli eğitimler gerçekleştireceklerini ifade eden Oti, “Gençlik Merkezimizi Mehmet Ali Paşa ve Bekirdere bölgemizde ki gençlerimiz için cazibe merkezi haline getirmeye devam edeceğiz. İzmitli genç kardeşlerimizi Nebi Güdük Gençlik Merkezimizde faaliyetlerimize katılmaya davet ediyoruz. Özellikle her an yanımızda olan Genç Ensar Genel Başkanımız Mücahit Albayrak’a, Kocaeli Şube Başkanımız Musa Taşçı ve Yönetimine teşekkür ediyoruz” dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.