banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

İzmit’te Zafer coşkusu, yine dolu dolu yaşanacak

Milli bayramlarımızı, bayramın ruhuna uygun ve büyük bir coşkuyla kutlayan İzmit Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 99’uncu yıldönümünde Zafer ruhunu tüm kentte hissettirecek  

24 Ağustos 2021 16:24
İzmit’te Zafer coşkusu, yine dolu dolu yaşanacak

Milli bayramlarda coşkulu kutlamalara ev sahipliği yapmaya devam eden İzmit Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı için pandemi kurallarının dikkate alınacağı dolu dolu bir program hazırladı. 2 gün boyunca birbirinden renkli etkinliklere imza atacak olan İzmit Belediyesi, 99’uncu yıla layık bir kutlama programı ile İzmitlilere zafer coşkusunu yaşatacak. 

‘ÇOCUK MARATONU ŞENLİĞİ’ 

Hazırlanan programlar kapsamında 29 Ağustos Pazar günü saat 19.00’da Cephanelik Mesire Alanı’nda Çocuk Maratonu Şenliği gerçekleştirilecek. İzmitli 4-7 yaş arasındaki çocuklar ve aileleri birlikte maraton koşacak. Özel gereksinimli çocukların ve koruma altındaki çocukların da davet edileceği Çocuk Şenliği’nde çocuklar engelli koşu ve bayrak yarışlarıyla zafere doğru adımlar atacak. 

SAHNE İZMİT NEFES KESECEK

29 Ağustos Pazar günü Cephanelik Mesire Alanı’nda gerçekleşecek olan Çocuk Maraton Şenliğinin ardından saat 21.15’de Sahne İzmit Halk Dansları Gösterisi geceye renk katacak. Sahne İzmit’in sergileyeceği nefes kesen performansla zafer ruhu Cephanelik’ten tüm İzmit’e yayılacak. 

‘ZAFER’ KORTEJİ

İzmit Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı etkinlikleri kapsamında ‘Zafer’ korteji gerçekleştirecek. 30 Ağustos Pazartesi günü Kültür Tepesi Atatürk Anıtı’nda başlayacak olan kortej, İzmit Kent Meydanı’nda tamamlanacak. Ayrıca kadın girişimcilerin, kooperatiflerin ve derneklerin el emeği ürünlerinin yer aldığı stantlar 10.00 – 22.30 saatleri arasında vatandaşlarla buluşacak. 

MUHTEŞEM BİR KONSER İLE TAÇLANACAK

30 Ağustos Zaferi’nin 99’uncu yılını 2 gün boyunca sürecek etkinliklerle kutlayacak olan İzmit Belediyesi, 30 Ağustos Pazartesi akşamı Mary Jane’nin sahne alacağı konserle zafer ruhunu 

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.