BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Bu düğün uzun süre dillerden düşmeyecek

İlimizin tanınmış ailelerinden Süleymanoğlu ve Oral Ailelerinin dünür olduğu düğün töreni yüzlerce kişiyi bir araya getirdi.  Ayten Süleymanoğlu ile Bayram Oral’ın evlendikleri düğün töreni renkli görüntüleriyle hafızalara kazındı. 

24 Ağustos 2021 11:36
Bu düğün uzun süre dillerden düşmeyecek

Zenay Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı, çevresinde Hanımağa olarak tanınan başarılı ve hayırsever iş kadını Ayten Süleymanoğlu ile spor camiasının yakından tanıdığı eski futbolcu ve sportif direktör Bayram Oral ömür boyu birliktelik için ‘Evet’ dediler. Körfez İlçede faaliyet gösteren Kasabam Restaurant’ta düzenlenen düğün töreninde çiftin nikahı Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt tarafından kıyılırken, yaklaşık ikibin kişinin katıldığı düğün tüm siyasi parti ve STK temsilcilerini bir araya getirdi. Süleymanoğlu ailesinin büyüğü Nihat Süleymanoğlu ile Oral ailesinin büyüğü Celal Oral gece boyunca tüm konuklarıyla yakından ilgilenerek kusursuz bir ev sahipliği örneği sundular. Tebrik yağmuruna tutulan Ayten-Bayram Oral çifti düğün sonrası balayına çıktılar.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.