BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Tarımsal Üretim Bahçesi’nde yazlık bakımlar sürüyor

İzmit Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri, Durhasan Mahallesi’ndeki bulunan Tarımsal Üretim Bahçesi’nde yazlık bakım ve sulama çalışmalarını düzenli olarak gerçekleştiriyor 

25 Ağustos 2021 10:15
Tarımsal Üretim Bahçesi’nde yazlık bakımlar sürüyor

Üreten Belediye İzmit Belediyesi, Durhasan Mahallesi’nde 6 bin metrekare alanda bulunan Tarımsal Üretim Bahçesi’nde yazlık bakımları programlı olarak gerçekleştirmeye devam ediyor. Domates, biber, patlıcan, salatalık ve sakız kabak olmak üzere 5 çeşit yazlık ürünün bulunduğu Tarımsal Üretim Bahçesi’nde bu yıl yazlık 6 bin 420 adet sebze fidesi toprakla buluştu. 

TOPRAĞIN ZENGİNLİĞİ İHTİYAÇ SAHİBİNE ULAŞIYOR

Üreten ve üretime teşvik eden İzmit Belediyesi ayrıca toprağın zenginliğini ihtiyaç sahibi vatandaşlarla buluşturmaya devam ediyor. Kırsal Hizmetler Müdürlüğü’nün tarımsal uygulama bahçesinden mevsimsel olarak hasat ettiği ürünler, Sosyal Destek Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde faaliyet gösteren Gıda Bankası aracılığı ile ihtiyaç sahibi vatandaşlara düzenli olarak dağıtılıyor.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.