BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

banner401

İzmit Belediyesi, muhtarlık masasını daha da güçlendirdi

İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Dilek Yalçın'ın başkanlığında 5 kişilik yeni bir komisyonun görev yapacağı İzmit Belediyesi Muhtar Hizmet Masası, 5 farklı bölgede kurulacak iletişim ofislerinde hizmet verecek 

25 Ağustos 2021 17:25
İzmit Belediyesi, muhtarlık masasını daha da güçlendirdi


Kentte vatandaşların istek ve taleplerini hızlıca yerine getirebilmek için çalışmalarını sürdüren İzmit Belediyesi, yeni bir adıma daha imza attı. Vatandaşların temsilcisi olarak belediye ile köprü görevi gören muhtarlarla iletişimi daha da güçlendirmek isteyen İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit Belediyesi Muhtar Hizmet Masası'nda yeni bir komisyonun kurulmasına karar verdi. 

DİLEK YALÇIN BAŞKANLIK EDECEK

İzmit Belediye Başkan Yardımcısı Dilek Yalçın'ın başkanlığında ve meclis üyesi ve Muhtarlık Hizmet Masası Koordinatörü Mehmet Baştürk koordinatörlüğünde oluşturulan 5 kişilik komisyonda, Eski İl Genel Meclisi Üyesi İsmet Kanık,  İzmit Belediyesi Meclis Üyesi Halil İnciel ve eski meclis üyesi Ercan Umutlu yer alacak.  Muhtarlarla iletişimi daha güçlü ve hızlı bir noktaya getirmeyi hedefleyen komisyon üyeleri, muhtarlık bölgelerini inceleyerek iş bölümünü de tamamladı. 

5 FARKLI BÖLGEYE İLETİŞİM OFİSİ

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet'in önerileriyle oluşturularak hayata geçirilen komisyon, her an muhtarla iletişim halinde olacak. Komisyonun çok daha hızlı ve rahat çalışması için de iletişim ofisleri kurulacak. Muhtar masanın iletişim ofisleri başta İzmit'in merkezinde olmak üzere Kuruçeşme, Bekirpaşa, Alikahya ve Akmeşe bölgelerinde yer alacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner393