banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

KOTO'da Başkan Bulut’tan, Bakan Elvan mesajı

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, geçtiğimiz günlerde ilimize gelen Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan’a iş dünyasının sorunlarını aktardıklarını ve çözüm beklediklerinin altını çizdi. 

25 Ağustos 2021 01:27
KOTO'da Başkan Bulut’tan, Bakan Elvan mesajı

Kocaeli Ticaret Odası Ağustos Meclis Toplantısı Başkan Akın Doğan ve Başkanlık Divanında görev yapan Alp Kayalar, Hüseyin Avni Aslan ve Sema Kalafat yönetiminde üyelerin katılımıyla Burhan Kasım Meclis Salonunda gerçekleştirildi.

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut Meclis’te aylık faaliyet raporunu okurken geçtiğimiz hafta Hazine ve Maliye Bakanı Lütfi Elvan ve GİB Gelir İdaresi Başkanı Bekir Bayraktar ile üst düzey  bürokratlarınında  katıldığı Kocaeli Kongre Merkezindeki İş dünyası buluşmasında KOTO Yönetim Kurulu Meclis Üyeleri ve Kooperatif Başkanlarından oluşan kalabalık bir heyetle salondaki yerlerini aldıklarını vurguladı.

GİB-Gelir İdaresi Başkanı Bekir Bayraktarın toplantı sonrasında KOTO’ya gelerek Bakanlığı üst düzeyde bürokratları ile İş Dünyası temsilcileriyle karşılıklı görüştüklerini belirterek, ‘ Kocaeli Ticaret Odası başarılı bir evsahipliği ile İş dünyası temsilcilerinin sorunları ve sıkıntılarını Maliye Bakanlığı üst yönetimine iletmede köprü görevini yapmıştır. Bu görüşmelerde gündeme gelen birçok konunun Maliye Bakanlığı üst yönetimi tarafından çözüme kavuşturulacağına inanıyoruz ‘dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.