banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Çevre Bilgi Yarışması ödülleri sahiplerini buldu

İzmit Belediyesi, çevre kirliliğine dikkat çekmek ve geri dönüşüm farkındalığını arttırmak amacıyla mobil uygulama üzerinden düzenlediği çevre konulu bilgi yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödüllerini verdi 

27 Ağustos 2021 13:47
Çevre Bilgi Yarışması ödülleri sahiplerini buldu

İzmit Belediyesi, atık toplama noktalarının gösterildiği ve geri dönüşüm konusunda eğitici bilgilerin yer aldığı İzmit Çınar Atık Mobil Uygulaması üzerinden bilgi yarışması düzenledi. Kocaeli’deki 9-15 yaş arası öğrencilerin katıldığı bilgi yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri İzmit Belediyesi Başkan Yardımcısı Ünal Özmural tarafından verildi.  İzmit Belediyesi Belsa Plaza Ana Hizmet Binası 2’inci katta düzenlenen ödül dağıtım programına Başkan Yardımcısı Özmural’ın yanı sıra Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Havva Açıkgöz ve ödül alan öğrenciler ile öğrencilerin velileri katıldı. 

Dereceye giren öğrenciler

Birinci: Ecrin Suna Özbaş
İkinci: Buğlem Almaz, Mert Ünal ve Utku Yurttutmaz
Üçüncü: Mert Çeğil, Asya Erva Öztürk ve Kerem Sağlam

HEDİYELER VERİLDİ

20 sorunun yer aldığı yarışmada 250 saniye içerisinde öğrenciler sorulara cevap verdiler. Çevre ve geri dönüşümün yanında İzmit ile ilgili soruların da yer aldığı yarışmada dereceye giren öğrencilere İzmit Belediyesi tarafından çeşitli hediyeler verildi. Öğrenciler, velilerinin yardımıyla cep telefonu veya tabletlerine indirdikleri İzmit Çınar Atık Mobil Uygulaması üzerinden yarışmaya katıldılar.  

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.