banner410

BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Sahne Senin Müzik Senin ile gençler keyifli bir akşam yaşadı

İzmit Belediyesinin yerel müzisyenleri desteklemek ve halkı müziğin ritmine ortak etmek için düzenlediği ‘Sahne Senin, Müzik Senin’ etkinlikleri bugün sahilde devam etti 

28 Ağustos 2021 11:07
Sahne Senin Müzik Senin ile gençler keyifli bir akşam yaşadı

‘Sahne Senin, Müzik Senin’ etkinlikleriyle yerel müzisyenleri vatandaşlarla sokak dinletilerinde buluşturan İzmit Belediyesi’nin düzenlediği ‘Sokakta Müzik, Yüzde Tebessüm’  bugün de renkli görüntülerle Ncity Sahil’de devam etti. Sokak müziğini özleyen İzmitli gençler müziğin ritmiyle eğlenceli anlar yaşadı.

ETKİNLİKLER DEVAM EDECEK

Kocaeli Müzisyenleri ve Sahne Emekçileri Platformu Üyeleri; Vokalde Nurgül Gezer, Klavyede Tamer Takılgan, Bateride Zeki Bektaş ve Saksafonda Selçuk Seçkin tuna sanatını konuşturarak tüm İzmitlileri eğlendirmeyi başardı. Yerel Müzisyenleri desteklemek amacıyla gerçekleştirilen etkinlikler devam ederken İzmitli vatandaşlar, 8 Eylül Çarşamba günü saat 17.00’de Halk Müziği Grubu ile Ncity Sahil’de buluşacak.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.