BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Körfez Trabzon Köprübaşı Arpalı Köyü Derneği’nden Vali Yavuz’a ziyaret

Körfez Trabzon Köprübaşı Arpalı Köyü Sosyal Yardımlaşma Derneği yöneticileri Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’u ziyaret etti. 

28 Ağustos 2021 19:25
Körfez Trabzon Köprübaşı Arpalı Köyü Derneği’nden Vali Yavuz’a ziyaret

Körfez Trabzon Köprübaşı Arpalı Köyü Sosyal Yardımlaşma Derneği Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’u makamında ziyaret etti. Dernek faaliyetleri hakkında bilgi veren dernek başkanı Rasim Kırveli, Kocaeli Valimiz çok değerli bir halk adamıdır. Vatandaşla iç içe olması bizleri her zaman mutlu etmektedir. Biz sivil toplum kuruluşlarına her zaman desteklerini vermektedirler. Bizler dernek olarak, şuan da aşı kampanyası yapmaktayız. Vatandaşlarımızı aşı oranlarında artış sağlanması için bilgilendirmekteyiz. Biz sivil toplum kuruluşlarının da en önemli görevi budur. 

Eğitim öğretim yılının açılmasında da her türlü desteği okullarımıza vermek için hazırız. Çocuklarımızın en sağlıklı şekilde eğitim öğretim yılına girebilmeleri için Valiliğimiz Kaymakamlıklarımız zaten fazlasıyla üzerlerine düşeni yapmaktadır. Bizlerde her zaman onlara üzerimize düşen ne ise yardımcı olmak için hazırız. Kocaeli Valimiz Seddar Yavuz beye misafirperverliği için derneğim adına teşekkür ediyorum dedi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.