BİST
4.854,16
ALTIN
1.043,73
DOLAR
18,62
STERLİN
22,41
EURO
19,31

Başkan Hürriyet, vatandaşlara aşure ikram etti

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit Kent Konseyi’nin aşure dağıtım etkinliğinde vatandaşlara aşure ikram etti 

29 Ağustos 2021 14:20
Başkan Hürriyet, vatandaşlara aşure ikram etti

İzmit Belediye Başkanı Av. Fatma Kaplan Hürriyet, İzmit Kent Konseyi tarafından organize edilen aşure dağıtım etkinliğine katıldı. Etkinlikte Başkan Hürriyet ve İzmit Kent Konseyi Başkanı Hüseyin Erol’un yanı sıra Meclis Üyeleri Yaşar Kardaş ve Tuncay Aşkın, İzmit Belediyesi Koordinatörü Hakan Yalçın, CHP İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Mediha Satıcı ve İyi Parti İzmit İlçe Başkan Pelin Coştur Filiz yer aldı. 

HEM AŞURE İKRAM ETTİ HEM DE SOHBET ETTİ

Muharrem ayı nedeniyle İzmit Kent Konseyi tarafından organize edilen etkinlikte Hürriyet vatandaşlara hem aşure ikram etti hem de sohbet etti. Hürriyet, aşurenin toplumsal geleneklerimizden biri olduğunu ve Muharrem ayının birlik ve beraberliğin simgesi olduğunu belirterek hayırlar getirmesini diledi.

Yorumlar
Adınız
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.